Click for Utsira Fyr, Norway Forecast Click for Utsira Fyr, Norway Forecast Click for Utsira Fyr, Norway Forecast Click for Utsira Fyr, Norway Forecast

08 september, 2007

Uitverkoop

Na alle reismogelijkheden onderzocht te hebben, zijn we toch maar terug gevlogen naar Noorwegen. Van Oslo tot Haugesund hadden we een prachtig uitzicht. De kinderen logeren bij omke Sjors en tante Tjit en hebben het reuze naar hun zin. Missen ze ons dat helemaal niet??? Wel heel stil hier nu zonder kinderen. En wat duren de dagen ineens lang! Gelukkig kunnen we met ze skypen en hebben we het laatste nieuws gehoord dat Hugo notaris wil worden en dat Guido een gevaarlijke haai is.
Wij hebben nu volop tijd alles te sorteren en in te pakken, weg te geven/gooien of verkopen. We willen namelijk alleen meenemen wat in de auto + aanhanger past. We hebben een hele lijst met spullen opgehangen bij de winkel en hebben al meer dan de helft verkocht. Het valt niet altijd mee snel een prijs te bedenken, Maartens prijzengeheugen werkt namelijk alleen in guldens. Dus omrekenen van guldens naar euro's en vervolgens naar kronen. Na een snelle verkoopactie vanochtend zat Maarten nog even wat na te treuren over de vraag of hij een aantal geliefde gereedschappen niet veel te goedkoop verkocht had, tot we bedachten dat we 5 liter zaagolie voor het vijfvoudige van de nieuwwaarde hadden verkocht! Dat maakte het wel weer goed. We beginnen er nog plezier in te krijgen.