Click for Utsira Fyr, Norway Forecast Click for Utsira Fyr, Norway Forecast Click for Utsira Fyr, Norway Forecast Click for Utsira Fyr, Norway Forecast

22 juni, 2007

Op vakantie!

We nemen een maand onbetaald verlof om alles eens even op een rijtje te zetten. Ons huis is namelijk door iemand anders gekocht en nu zijn er niet op korte termijn andere huizen hier op het eiland beschikbaar voor langere termijn. De details rond de verkoop zullen we jullie eerst maar besparen, maar vervelend was het in ieder geval.
Alles staat ineens op losse schroeven. Nu we moeten verhuizen, moeten we dus van het eiland af en verliezen we onze baan. Bij de gedachte om voor de derde keer ergens helemaal opnieuw te moeten beginnen, zakt de moed ons behoorlijk in de schoenen. We kunnen niet stoppen met piekeren over hoe het allemaal gegaan is en hoe we weer verder moeten. Vandaar dat we eerst maar eens flink gaan uitwaaien, misschien dat dat helpt.
Met een stapel geleende kaarten en GPS aan boord, steken we morgen van wal in Noordelijke richting. Ben benieuwd hoe ver we zullen komen. Misschien komen we onderweg wel eens een internetcafe tegen en kunnen we een berichtje plaatsen.