Click for Utsira Fyr, Norway Forecast Click for Utsira Fyr, Norway Forecast Click for Utsira Fyr, Norway Forecast Click for Utsira Fyr, Norway Forecast

05 augustus, 2006

Zwaai, zwaai...


Zo hebben we de afgelopen drie maanden maar liefst 11 gasten uitgezwaaid! Nu zijn we weer met ons viertjes, dat was wel weer even slikken. Na het uitzwaaien van onze laatste gast dinsdag begon het prompt te regenen maar dat was gelukkig van korte duur. Allemaal heel erg bedankt voor jullie komst!
De gewone dingen van het leven beginnen weer: Hugo gaat weer naar de barnehage, hij is al helemaal gewend en huilt niet meer bij het afscheid nemen. En we gaan het fenomeen duobaan uitproberen. Ik heb een contract van een half jaar gekregen. Twee halve dagen per week ga ik werken als bemiddelaar bij het maritiem uitzendbureau, waar Maarten ook al werkt. Verder hebben we toestemming van de gemeente gekregen om het gekapte hout te verkopen. En dat moet nog gekloofd worden en gedroogd. Vervolgens doen we het in zakken, waarin we het gelijk weg kunnen brengen. Genoeg te doen dus.

1 Comments:

At 8/06/2006, Blogger filospinz said...

Hee leuke foto! En gefeliciteerd met je baan natuurlijk :) Nu ik nog..

 

Een reactie posten

<< Home